Studiossa: -

Radiossa soi nyt: -

NRJ tähtiviikonloppu with DJ Dosse

NRJ:n viikonlopun Tähtiartistina: Rihanna!!

03.12.2010 klo 17:37

Nyt viikonloppuna NRJ:llä kuullaan kattavasti musiikkia tanssipopin prinsessalta, Rihannalta. Artistin viides studioalbumi Loud näki päivänvalon 12. marraskuuta ja sitä laitetaankin ankaralla kädellä jakoon Lauantaina klo. 16-18 ja sunnuntaina klo. 14-18.

NRJ At The Clubissa tänä lauantaina: Above & Beyond (UK)

Kuuntele brittiläis-suomalaisen Trance-trion uusin kahden tunnin setti NRJ At The Clubissa lauantaina klo. 22-24:00. Luvassa on ilta täynnä tykeimpiä Trance-hittejä mitä maa päällään kantaa tällä hetkellä.

aboveandbeyond.nuKommentoi

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

PALAUTE

Lähetä palautetta ohjelmista, meidän tapahtumistamme tai nettisivuista.
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA