Studiossa: -

Radiossa soi nyt: -

Viikon levy: Timo Pieni Huijaus - Kaikki Loppuu

30.03.2012 klo 10:59

Timo Pieni Huijaus - Kaikki loppuu

Timo Pieni Huijaus - Kaikki Loppuu

Timo Pieni Huijaus on pysynyt tyylilleen uskollisena, mutta tällä kertaa albumin lyriikat on puettu viihdyttävän kantaaottavaan muotoon.  Kaikki Loppuu albumin teemat ovat pienempiä ja lähempänä ihmistä. Timo Pieni Huijauksen uusi albumi on paljon henkilökohtaisempi ja kertoo rehellisesti tämän päivän asioista joihin hän haluaa ja uskoo pystyvänsä vaikuttamaan. Teemat ovat syntyneet Timo Pieni Huijauksen omista ja ystävien kokemuksista.

Edellinen albumi oli summaus nuoruusvuosista. Nyt katse on ollut tässä hetkessä ja tulevaisuudessa, joka kuuluu ja näkyy albumin biiseissä. Useat biisit ovat syntyneet kuvien kautta ja albumia voisi kuvailla elokuvamaiseksi kokonaisuudeksi.
 
Timo Pieni Huijaus halusi luoda tunnepitoisen kokonaisuuden, joka herättää vahvoja tunnetiloja. Siksi Kaikki Loppuu albumille haluttiin luoda aivan erilainen soundimaailma kuin edelliselle albumille.  

Albumilla vierailee mm. huikean suosion saavuttanut Jare&VilleGalle, Illi sekä Kapasiteettiyksiköstä tutut Andu ja Tasis.

Timo Pieni Huijaus keikkailee huhtikuusta alkaen tiivisti ympäri Suomea. Artisti nähdään kesällä mm. Summer Up-,  Blockfest-, Boombox-, Aurafest- ja Pipefest –festivaaleilla esiintymässä. 

 

Lataa albumi NRJ Kaupasta 

Katso musiikkivideo: Timo Pieni Huijaus -  PleiboiKommentoi

Osallistu keskusteluihin!