Studiossa: -

Radiossa soi nyt: -Viihdeuutiset

AVICII ensi kesänä Suomeen!

18.05.2012 klo 09:41


Ruotsalaisen tanssimusiikin suurlähettiläs Avicii saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen 28. heinäkuuta.

Maailman tanssilistojen kärkisijoja hallitseva Avicii tunnetaan erityisesti maailmanlaajuisesta Levels -superhitistään, joka on ollut yksi viimeisen vuoden soitetuimmista kappaleista Suomenkin radiokanavilla. 23-vuotias Avicii on nuoresta iästään huolimatta luonut jo erittäin merkittävän uran ja ehtinyt jo tehdä yhteistyötä musiikin kuumimpien nimien kuten Madonnan, Tieston ja David Guettan kanssa.

Lähes puolitoista miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti myynyt Levels -single on ollut julkaisustaan lähtien Suomessakin vuoden suurin crossover-hitti, ja Avicii on ollut yksi vuoden soitetuimmista artisteista radiokanavillamme. Menestystä on tullut myös arvostetulla DJ Magazinen Top 100 -listalla, jolla herra nousi viime vuonna uskomattomasti sijalle 6.

Viimeisen vuoden aikana Avicii on ollut valtavan tuottelias, ja julkaissut useita singleja ja remiksauksia, jotka ovat kaikki päätyneet listojen kärkeen ympäri maailmaa. Tällä hetkellä soittolistoja dominoi hänen uusin Silhouettes -singlensä. Superhittiensä myötä hänestä on tullut yksi tämän hetken kysytyimmistä esiintyjistä, joka yksin täyttää suurimmat klubit ja festivaalien päälavat. Aviciista on tullut ilmiö, ja synonyymi tämän hetken tuoreimmalle elektroniselle tanssimusiikille.

Kovassa nosteessa oleva elektronisen musiikin lahjakkuus tullaan näkemään Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillä Summer Sound Festivaleilla. Herra on samalla Summer Soundin viimeinen esiintyjäkiinnitys. Tapahtuman muita pääesiintyjiä ovat muun muassa Tiësto, Armin van Buuren sekä Swedish House Mafian johtohahmo Axwell.

Lue lisää Summer Sound Festivalista osoitteessa www.summersound.fi

(NRJ)

Kommentoi