Studiossa: -

Radiossa soi nyt: -Viihdeuutiset

Paloma Faith julkaisee vihdoin paljon odotettua uutta tuotantoa

27.03.2012 klo 13:24


Brittilaulajatar Paloma Faithilta on pian tiedossa uutta kuultavaa odotetun Fall To Grace -albumin myötä. Albumi julkaistaan 30. toukokuuta ja sen ensimmäisenä singlelohkaisuna julkaistaan Picking Up Pieces -kappale, jonka on tuottanut muun muassa myös U2:sen, Madonnan ja Gwen Stefanin kanssa yhteistyötä tehnyt Nellee Hooper. ”Olen erittäin innoissani päästessäni esittelemään uutta tuotantoani yleisölle. Nellee Hooperin kanssa työskentely on ollut todella inspiroivaa”, kertoo Paloma intoa puhkuen.

Paloman kasvava ura sai ensimmäisen kerran tuulta purjeisiin hänen julkaistuaan Do You Want The Truth Or Something Beautiful -debyyttialbuminsa vuonna 2009. Levystä tuli menestys ja Paloma kohosi oitis radiolistoille, sekä yhdeksi muotilehtien ikoneista.  Ensimmäistä levyä myytiin huikeat yli puoli miljoonaa kappaletta ympäri maailman ja siltä radiohiteiksi nousi Stone Cold Sober, New York, sekä Upside Down -kappaleet, niin Suomessa ja Briteissä, kuin ympäri muutakin Eurooppaa.

Ennen uutta albumia on mahdollista saada levyltä esimakua Picking Up Pieces -singlen merkeissä, joka julkaistaan 21. toukokuuta.

(NRJ)

Kommentoi