Studiossa: -

Radiossa soi nyt: -Viihdeuutiset

Kirka päätyi jenkkiräppärin uudelle albumille - kuuntele!

23.03.2012 klo 12:13

 

Jenkkiräppäri Chamillionaire on julkaissut uuden albuminsa joka kantaa nimeä Ammunition. Tuore albumi sisältää kappaleen All Mine, jolla on kuultavissa myös suomalaisten yllätykseksi jotain meille tuttua ikivihreää musisointia.

Kappaleen alku saattaa kuulostaa monista etäisesti tutulta. Hidastempoisen raptykityksen puolivälissä, kohdassa 1.55, voikin huomata että tutunkuuloinen intro pitää paikkansa: kappaleesta löytyy Kirkan Hetki lyö -sample.

Chamillionaire julkaisi ensimmäisen studioalbuminsa The Sound of Revenge vuonna 2005, joka osoittautui useiden underground-julkaisujen jälkeen miehen läpimurroksi. Albumilta lohkaistiin muun muassa single Ridin, josta tuli hänen tähänastisen uransa suurin hitti.

 

(NRJ)

Kommentoi