Studiossa: -

Radiossa soi nyt: -

TV- JA ELOKUVAUUTISET

Men In Black 3:n tunnuskappale julkaistu - kuuntele!

27.03.2012 klo 11:11

 

Latinoräppäri Pitbull on saanut pestin Men In Black -elokuvasarjan kolmannen osan tunnuskappaleen esittäjänä. Kesällä Suomeen saapuva artisti on kirjoittanut scifikomediaa varten kappaleen Back In Time, joka hyödyntää elokuvan aikamatkustusteemaa. Kappale sisältää samplen amerikkalaisen R&B duo Mickey & Sylvian 1950-luvulla julkaisemasta hitistä Love Is Strange.

Tämä on ensimmäinen kerta kun Will Smith ei itse esitä sarjaan kuuluvan elokuvan tunnuskappaletta. Mies vastasi alkuperäisen elokuvan teemakappaleen lisäksi vuoden 2002 jatko-osan hitistä Black Suits Comin’ (Nod Ya Head).

Men In Black 3 saa ensi-iltansa 25. toukokuuta 2012.(NRJ)

Kirjoita kommentti