Studiossa: -

Radiossa soi nyt: -

TV- JA ELOKUVAUUTISET

Sin Cityn jatko-osa etenee

15.03.2012 klo 15:05

 

Frank Millerin sarjakuviin perustuvan Sin Cityn jatkosta on puhuttu jo vuosikausia, mutta projekti ei ole kuitenkaan ottanut tuulta alleen toivotulla tavalla. Tähän on kuitenkin tulossa muutos, sillä ohjaaja Robert Rodriguezin mukaan kauan odotetun jatko-osan kuvaukset aloitetaan tulevan kesän aikana.

Työnimellä Sin City 2 kulkevan elokuvan näyttelijöitä ei ole vielä vahvistettu, mutta tavoitteena on saada mukaan alkuperäisen filmatisoinnin veroinen näyttelijäkaarti. Vuonna 2005 ilmestyneessä Sin Cityssä nähtiin muun muassa Bruce Willis, Jessica Alba ja Brittany Murphy lukuisten muiden kovan luokan nimien joukossa.

Uuden elokuvan tarkempi sisältö on toistaiseksi hämärän peitossa. Miller on kuitenkin aikaisemmissa haastatteluissaan vihjannut, että jatko-osan juoni saattaa rakentua sarjakuva-albumi Kaiken takana on nainen ympärille. Lisäksi hän on suunnitellut käyttävänsä tarinaa Ihan tavallinen lauantai sekä kahta kokonaan uutta kertomusta luodakseen yhdenmukaisuutta ensimmäisen elokuvan kanssa.

Lähde: Total Film

(NRJ)

Kirjoita kommentti