Studiossa: -

Radiossa soi nyt: -

Suhdesäpinät

Naiselta miehelle: näin isket naisen

01.03.2012 klo 11:22

Mies haluaa naisen ja elämänkumppanin. Mutta kuinka oikein tulee toimia, jotta sellaisen saa haaviin kaapattua? AskMen.comin naistoimittaja Mish Wayllä on muutama perustavanlaatuinen vinkki.

1. Älä kutsu naista tytöksi. Naista ärsyttää, jos häntä kutsutaan tytöksi. Tyttö käyttää harjoitusrintsikoita, ei maksa puhelinlaskujaan itse ja varastaa vanhemmiltaan viinaa. Nainen ei ole sellainen. Piste. Ja kyllähän naisetkin harjoittelevat kuinka miehille puhutaan, mikseipä siis mies voisi harjoitella naisten puhuttelua.

2. Tee aloite. Nykyään miehet ovat yhä naisellisempia ja naiset miehekkäämpiä, joten aloitteen tekeminen on yleisesti ottaen molempien tehtävä. Erotu kuitenkin massasta ja näytä olevasi mies. Näytä, että olet aikuinen, tee aloite ja ylläty positiivisesti.

3. Tiedä yleisösi. Toisin sanoen, kaikelle on oikea aikansa ja paikkansa, niin myös aloitteelle. Älä siis tarjoa haliseuraa tarjoilijalle lounasaikaan. Tämä saattaa tuntua itsestäänselvyydeltä, mutta itse asiassa se ei sitä ole monellekaan miehellä. Tiedä aika ja paikka.

4. Tee hieman taustatyötä. Älä mene iskemään naista heti, kun olet hänet bongannut. Katsele hetki hänen elekieltään ja sitä, miten hän käyttäytyy kavereidensa seurassa. Jos hän on koko ajan äänessä ja hänellä on todella hauskaa, ei hän ehkä ole tarvitsemassa seuraasi juuri kyseisenä iltana. Mutta sinun ei tarvitse myöskään tuijottaa naisen käytöstä kuin hullu puuroa.

5. Ole rehellinen. Kun lähestyt naista, muista olla rehellinen. Kukaan (ei mies eikä nainen, homo eikä hetero) ei halua kuulla hatusta heitettyjä ja väritettyjä tarinoita. Puhu totta. Kysy naiselta asioita ja pyydä häntä kertomaan itsestään – siten selvität myös, onko hän sittenkään sitä mitä etsit.

6. Muista Marc Jacobs –sääntö. Muotiguru sanoi joskus seuraavaa: ”Cool laukku tyhmän naisen olalla on tyhmä laukku, ja tyhmä laukku coolin naisen olalla on cool.” Eli: sisin lopulta ratkaisee. Vaatteet ja iskurepliikit eivät auta, jos itsetunto ei riitä.

Lähde: AskMen


Lue lisää:

Muista nämä treffailuvinkit
Älä vaikuta epätoivoiselta sinkulta – toimi näin
Tällaisen naisen kanssa mies haluaa naimisiin

Kirjoita kommenttisi