Radio Nostalgia


Lasse Norres ja Jami Kananen ovat uuden Radio Nostalgian juontajat

NRJ Finland Oy:n uuden paikallisradiokanava Radio Nostalgian lanseerausta juhlittiin torstaina 10.2.2011 Ravintola Kallessa Helsingin Kasarminkadulla. Tilaisuudessa julkistettiin uuden pääkaupunkiseudun radion juontajat ja kerrottiin tarkemmin kanavan kohderyhmästä sekä ohjelmasisällöstä.

Radio Nostalgia on suunnattu yli 50-vuotiaille pääkaupunkiseudulla asuville energisille aikuisille. Kanavan ohjelmasisältö käsittelee kohderyhmää kiinnostavia aihealueita kuten yhteiskunnallisia asioita, hyvinvointia, taloutta, kulttuuria ja matkailua. Musiikkitarjonta koostuu pääasiassa 60- ja 70-luvun ikimuistoisista hiteistä, mutta mukaan mahtuvat myös todelliset helmet 50-luvun lopulta ja 80-luvun alusta.

Lasse Norres on mies joka ei paljon esittelyjä kaipaa. Hän on pitkän linjan monipuolinen musiikki- ja viihdealan ammattilainen, jolla on pitkä historia erilaisista viestintä- ja PR-tehtävistä. Valtava määrä suomalaisia artisteja on vuosien aikana tehnyt yhteistyötä Lassen kanssa ja hänen vaikutuksensa kotimaiseen musiikkiin on suurempi kuin moni aavistaakaan. Kansainvälisesti tunnettujen artistien joukossakaan ei liene montaa sellaista, jota Lasse ei olisi tavannut. Kuuntelijat saavat olla eturivin paikalla kuuntelemassa Lassen tarinoita Radio Nostalgian laajan artistikirjon edustajista.


Jami Kananen on pitkän linjan mediakonkari ja intohimoinen musiikinystävä, jolla on kattava radiotausta. Jamin ääntä on kuultu radioaalloilla paikallisesti mm. Klaukkalassa, Helsingissä, Tampereella ja Keravalla sekä valtakunnallisesti mm. Sävelradiossa. Äänenkäyttö ja musiikki ovat nyt tuoneet hänet 12 radioaseman jälkeen Radio Nostalgiaan.

Radio Nostalgian ensimmäinen lähetys kuultiin 99,4 MHz taajuudella perjantaina 11. helmikuuta. Lasse Norreksen aamuohjelman (6.30-11.00) parissa päivä käynnistyy polttavien puheenaiheiden, aamiaisvinkkien ja julkkisvieraiden merkeissä. Jami Kanasen isännöimää Iltapäivää (14-18.30) vietetään ajankohtaisten uutisten ja puheenaiheiden sekä herkullisten illallisvinkkien parissa.

Kuuntele Radio Nostalgiaa tästä | Katso kuuluvuusalue täältäKatso kuvia lanseeraustilaisuudestaRadio Nostalgia - Hyvän mielen radio!

Tapahtui lähetyksessä - Kuuntele!

24.4.2014
16.4.2014
16.4.2014
16.4.2014
16.4.2014
16.4.2014
16.4.2014
22.2.2014