Studiossa: -

Radiossa soi nyt: -

NRJ Ilta Klo 18-22

Huippusuosittu LMFAO pysyy suosittuna NRJ TOP10 -listalla

14.11.2011 klo 15:39

Vuodesta 2007 lähtien Party Rock -biisejä julkaissut LMFAO on ollut alusta lähtien NRJ:n kuuntelijoiden suosiossa. Viimeisin hitti "Sexy and I Know It" pysyy sekin muiden LMFAO biisien tavoin tiukasti NRJ:n kuuntelijoiden kymmenen toivotuimman kappaleen listalla.

LMFAO Helsingin The Circuksessa järjestettävä keikka myytiin loppuun 15 minuutissa. Kaikista kovimmat fanit voivat ostaa sikakalliit liput esim. huuto.netistä, missä niitä ollaan kaupattu jopa 100 euron kappalehintaan. Keikka järjestetään 16. helmikuuta.

 

Äänestä "Sexy And I know It" biisiä NRJ TOP10 -listalla

Yhtyeen kotisivut osoitteessa www.lmfaomusic.comKommentoi

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

PALAUTE

Lähetä palautetta ohjelmista, meidän tapahtumistamme tai nettisivuista.
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA