Studiossa: -

Radiossa soi nyt: -

Tasty Cake

Valmistujaiskakkua hevos-aiheella

11.12.2011 klo 16:51

Eilen pääsin taas heti aamusta kakkuhommiin, kun eräisiin valmistujaisjuhliin toivottiin suklainen kakku. Kakussa tuli näkyä juhlan aiheet, yo. - ja hevosenhoitajan ammattiin valmistuminen. 

Täytyy sanoa, että nuo kaksi juhlan aihetta tuntui hirveän hankalalta yhdistää. Ja värimaailman pohtiminen se vasta vaikeaa olikin! Hepan olin aiemmin maalannut ruskeaksi, vaikka näihin lopullisiin sävyihin olisikin harmaa/valkoinen istunut paremmin. Punaisen sävyjä mietin kakkuun, mutta tummasta olisi tullut liian jouluinen kontrasti ja vaaleanpunaisesta taas olisi tullut helposti sellainen pikkutytön kakku:) Niinpä pysyttelin tällä kertaa harmaassa.

Kakkuun sisälle toivottiin suklaamoussea. Kaakaopohjaan yhdistin sitten kaksi moussea. Toiseen väliin tein vaniljaisen suklaamoussen ja toisen välin mousseen lisäsin marianne crushia ja rouhittua suklaata.

Tässä näkyy vielä tuota reunan pikeerikoristusta

Ja tässä vielä kuvaa pelkästä koristeesta. Harmittavasti kiiltää tuo kuva lampun loisteesta... Kuva on tomuttamalla tehty jauhemaisia värejä käyttäen.

Kommentoi kirjoitustaKIRJOITTAJATervehdys TastyCake:n kotikeittiöstä!

Täällä jauhot pöllyää ja uunissa paistuvat maistuvat leivonnaiset 28-vuotiaan kolmen tytön äidin toimesta.
Innokkaana kotileipurina aloittelin kirjoittamaan TastyCake-blogia  jo vuonna 2007 ja sillä tiellä edelleen ollaan!

Intohimonani ovat fantasiakakut ja näin ollen blogini pääpaino keskittyykin kauniisiin kakkuihin,  ja erilaisiin koristelu-tekniikoihin. Vastapainoksi harrastan myös perusleivontaa jolloin valmistuvat herkut pullista voileipäkakkuihin ja kaikkea siltä väliltä.

Julkaistuja reseptejä saa vapaasti käyttää ja jakaa, mutta kuvat ovat omiani, joten ethän kopioi niitä ilman lupaani.

Kommentteja on aina mukava lukea, joten kiva jos jätät käynnistäsi merkin :)

Kysymykset ja yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen: pricilla84@luukku.com

UUSIMMAT KIRJOITUKSET

UUSIMMAT KOMMENTIT

Etsi