Studiossa: -

Radiossa soi nyt: -

Paljon melua tyhjästä

Nyt on loma-asuntomessut nähty, ja täytyy sanoa, että eipä tuolla kovin monta helmeä ole. Itse en tajua, kuka ostaa talon tuolta messualueelta, kun tontit ovat pienen pieniä ja tietysti naapurit ihan vieressä! Ja muuta täällä korvessa ei ole kuin metsää ja tyhjää tilaa, höh. Mutta messukävijöitä ajatellen tietysti ihan ystävällistä, että kohteet ovat inhimillisen kävelymatkan päässä toisistaan.

Odotin paljon Luukku-talolta (kohde 22), jonka pitäisi kaikessa suhteessa olla erikoinen, ekologinen ja edelläkävijä. Hmph, no ihan mukava luukku joo. Mutta kuitenkin aika mitäänsanomaton ja ennen kaikkea pieni. Muutamia kivoja säilytysratkaisuja ja hyvät materiaalit. Siihen se sitten jääkin. Viihtyisyys on samaa tasoa kuin keskiverto työmaaparakissa, mutta toisaalta askeettinen sisustus ja puumateriaalien korostaminen taitaa olla Luukun "se juttu". Paljon sitä on tultu katsomaan kauempaakin ja etenkin Aalto-yliopistolaiset ovat ymmärrettävästi kiinnostuneita suunnittelemastaan kohteesta.

Plussaa annan Luukun tekstiileistä, jotka ovat mm. Woodnotesin ja Globe Hopen.

En vaan lakkaa ihmettelemästä kuinka kaunis Suomen luonto onkaan. Niin eritavalla kaunis täällä sisämaassa, kuin Turussa ja saaristossa... Grilli on ollut kovassa käytössä ja myös järven mutapohja on tullut koettua (yök). Tänään poikkesimme ihanassa paikallisessa kahvilassa ostamassa tuoreita sämpylöitä, mansikoita ja joimme kaffet vanhahtavassa miljöössä. Aika ihanaa :)

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

Ps. Seuraavassa postauksessa esittelen oman suosikkini messuilta:):)

Kommentit

Heh, mietin oliko liian

Heh, mietin oliko liian rankkaa arvostelua ;D Mutta vähän vastapainoa kaikelle Luukun hehkutukselle:) Ja kiitos kehuista, maisemat täällä ovat tosiaan MAHTAVAT!!

ihana auringonlasku ja ihanat

ihana auringonlasku ja ihanat kommentit : keskiverto työmaaparakki :D :D