Studiossa: -

Radiossa soi nyt: -

19.07.2011 klo 21:44

Hemmoteluviikon toinen päivä takana, ja nyt jo olo tuntuu kohtuu relanneelta. Aika hyvin siihen nähden, että tänään viihdyin töissä kymmenisen tuntia;)

Janne oli t√§n√§√§n t√∂iden takia Hesassa k√§ym√§ss√§. Voitte vaan kuvitella kuinka suuri hymy levisi kasvoille, kun kymmenen aikaan aamulla huomasin Jannen statusp√§ivityksen Facebookissa "just checked in Louis Vuitton, Helsinki".

Eipä sillä, olen kuolannut kyseistä laukkua jo kauan. Ja tuleviin kesähäihin olinkin iltalaukkua vailla.

Dani virallisena valvojana...

17.07.2011 klo 18:23

Olen tehnyt niin intensiivisesti töitä, että viime viikolla alkoi pieni kisaväsymys tosissaan painaa. Suhtaudun nykyään tuollaiseen väsymykseen aika vakavasti, koska olen ollut monta kertaa opiskeluaikoina burn outin partaalla. Vaadin itseltäni ja muilta paljon, ja mikäli kaikki ei mene suunnitelmien mukaan, teen entistä enemmän töitä kunnes lopulta tulee seinä vastaan.

05.07.2011 klo 23:49

Onpas kivaa kun on kivaa (päivän suuri mietelause).

Oli kivaa palata M√§ntyharjulta kotiin ja t√∂ihin Elixiaan, kun n√§ki pitk√§st√§ aikaa rakkaat (eli kissat, kullan ja ty√∂kaverit). Huomenna tapaan viel√§p√§ yst√§vi√§, joiden n√§kemisest√§ on aivan liian pitk√§ aika!

Ihanaa, kun on mahdollisuus tehd√§ sellaisia juttuja, joista nauttii ja viett√§√§ aikaa sellaisten ihmisten kanssa, joista pit√§√§ ja joiden seurasta saa voimaa jaksaa arjen keskell√§. Suosittelen!

No mutta asiaan.

02.07.2011 klo 20:13

Loma-asuntomessujen kohteita on kritisoitu siit√§, ett√§ kohteet eiv√§t ole varsinaisesti m√∂kkej√§, vaan jopa kaksikerroksisia kivitaloja, joista tavallinen tallaaja ei voi kuin unelmoida. Alueella on 22 kohdetta, jotka ovat l√§hinn√§ eri rakennuttajien taidonn√§ytteit√§; Kastelli, Honkarakenne, Rautia...

Itse en ole kierrellyt ihan kaikkia kohteita l√§pi, mutta n√§kemist√§ni taloista Nuuna 85 (kohde 12) vei voiton.

29.06.2011 klo 21:16

Nyt on loma-asuntomessut n√§hty, ja t√§ytyy sanoa, ett√§ eip√§ tuolla kovin monta helme√§ ole. Itse en tajua, kuka ostaa talon tuolta messualueelta, kun tontit ovat pienen pieni√§ ja tietysti naapurit ihan vieress√§! Ja muuta t√§√§ll√§ korvessa ei ole kuin mets√§√§ ja tyhj√§√§ tilaa, h√∂h. Mutta messuk√§vij√∂it√§ ajatellen tietysti ihan yst√§v√§llist√§, ett√§ kohteet ovat inhimillisen k√§velymatkan p√§√§ss√§ toisistaan.

Odotin paljon Luukku-talolta (kohde 22), jonka pitäisi kaikessa suhteessa olla erikoinen, ekologinen ja edelläkävijä. Hmph, no ihan mukava luukku joo.

26.06.2011 klo 23:03

Matkalla työkaverini ihanassa autossa, jossa on koko katto ikkunaa.. Haluaa kans!

Terveiset M√§ntyharjulta! T√§√§ll√§ alkaa huomenna loma-asuntomessut, jossa olen t√∂iss√§ seuraavan viikon. Jos py√∂rit jossain l√§hist√∂ll√§, tule ihmeess√§ tsekkaamaan messujen anti. Varsinkin kes√§asumiseen ja saunomiseen liittyvi√§ sisustusvinkkej√§ on tarjolla runsaasti! Huomenna p√§√§sen vihdoinkin vierailemaan m√∂keiss√§ sis√§ll√§, t√§n√§√§n tuli kierretty√§ alue k√§pp√§illen.