Studiossa: -

Radiossa soi nyt: -

Ma Ma - Pienin askelin

Kilpailu!

13.12.2011 klo 22:06

Näin joulun alla päätin järjestää kilpailun, jossa voitte voittaa lisäystä pukin konttiin!

Kilpailukysymyksenä on: Mikä on mielestäsi tärkein tarvike vauvaperheessä - ja mikä taas aivan turhake?

Hyvät/hauskat perustelut ja/tai omakohtaiset kokemukset tarvikkeista tietysti parantavat voittomahdollisuuksia.

Palkintona on Isäntä vs. Emäntä -silmäpeli -lautapeli, ja CD-levyjä.

Laita kommenttiisi mieluiten nimesi tai edes jokin nimimerkki, jolla pystyn erottamaan eri vastaajat. Huutelen sitten seuraavan blogitekstin yhteydessä voittajanimimerkille ohjeita kuinka päästä käsiksi palkintoon! :)Kommentit

:)

Tärkein tarvike on ollu meillä sideharsot! Niitä ei voi olla koskaan liikaa. Turhake on ollu meillä vauvalelut- niihin ei kannata panostaa vasta kuin vauvan lähestyessä 1 vuotta. Sitä ennen pärjää hyvin muutamalla palikalla ja pehmolla sekä "puruluulla" ;)

Meillä täysin turhaksi

Meillä täysin turhaksi kaikkien lapsosten kohdalla osoittautui hoitopöytä! Myös rintapumppu pölyyntyi kahden ekan kohdalla käyttämättömänä, mutta kolmannen kanssa sitä tarvitsin monta kertaa joka päivä tyhjentämiseen. Maitoa tuli niin järkyttävät määrät, eikä se tasaantunut millään, joten pumppasin sitten sairaalalle noin 10l parissa viikossa vauvan syötön ohella:) Tärkein väline pikkuvauva aikaan oli kantoliina. En olisi saanut mitään hommia tehtyä ilman liinaa! Meillä nimittäin yksikään lapsonen ei viihtynyt sitterissä, joka sekin oli turhake hoitopöydän ohella!

äippä 22

Tärkeintä meillä ollut paljon käytössä ollut kantoliina. Siinä pikkuinen saa olla lähellä lämpimässä turvassa ja rauhoittua sydänääniin. Turhimmaksi asiaksi on kyllä osoittautunut potkupiano :)

tarvike vs turhike -H-

Tärkein tarvike on oma sydän, millä jaat sen rakkauden vauvallesi. Sydän auttaa tekemään asiat oikeanlailla teidän perheeseen. Ilman sydäntä ei olis elämää. tulin siihen tulokseen että turhike olisi ainakin itelle sellainen kun näin tuolla vauvantarvikeliikkeessä; sitteri johon sai säädettyä monia eri nopeuksia heijaukselle ja pyörimisellä, myös nabbula josta sai eri sävellyksiä soimaan. Mielettömän iso laite joka veisi todella paljon ainaki omassa taloudessa tilaa JA rahaa. Onneksi on olemassa oma syli josta nopeudet voi säätää miten itse haluaa ja mankaltakin vaihtuu eri sävellykset nappia painamalla :)

monta eri mieltä

Varmaan turhin on lelut pienelle vauvalle.Eihän ne vauvat mitään leluja tarvitse heti synnyttyä.Kokemuksesta tiedän että niitä on kertynyt hirveesti kun on saanut lahjaksi monelta leluja. Ja varmaan tärkein on Vaunut,autokaukalo ja rintareppu. Meidän neiti tykkäs kaikista todella paljon mutta eniten rintarepusta.:) ei suostunut nukkumaan kotona ilman että hänet laitto rintareppuun tai muuten vaan piti rinnan päällä. Siinä oli huippu hetket kun sai katsoa lapsen nukkuvan sikeesti lähellä sinua <3 <3

Kilipailu

Turhake: on tuttipullonlämmitin. Tärkein tarvike: no vaikea sanoa, kun niin monenlaista tarvii. Mutta ainakaan ilman vaippoja en minä pärjäis vauvani kanssa. Vaikka puhutaanhan niistä vaipattomista vauvoistakin.

tarpeellinen ja tarpeeton

Tärkein "tarvike" vauvaperheesä on ehdottomasti läheisten apu ja tuki. ainakaan ite en olis jaksanu hoitaa lasta yksin vaikka rakastankin tytärtäni yli kaiken. Turhin on "soittorasiat" puput yms. Meillä ainakin vaan piristävä vaikutus vaikka olisi kuinka hieno, hiljainen ja "väsyttävä" sävelmä :D

tärkeä/turha

tärkein "tarvike" vauvaperheessä on ISÄ koska, isästä on TODELLA suuri apu, itse en olisin pärjännyt yksin ja äiti ei yksin jaksaisi hoitaa vauvaa heti sairaalasta päästyä jos on esim leikattu tai laitettu tikkejä. Ja turhin on "soittorasiat" eli soivat puput yms. meillä ainakin on ollut vai piristävä vaikutus vaikka olisi ollut kuinka hiljainen ja hento sävelmä.

Piu

Vauva itsessään on turhake ..

Hyvvee ja huonoo :)

Kahden lapsen äiskänä oun toennut että omalla kohallani rintapumppu oli aevan turhake, ts. en tainnu osata käytteeitä oikein ja ohjeetkin ol ihan hanurista.... Ja mitä taas pienten perhe tarvii niin on unet, kunnon unet aina silloin tällöin myös äiskälle/iskällä, kumpi nyt herräilöö mukulan kanssa yötä myöten.... Kun outtaa ensimmäistä niin ei kannata varastoida kauhiaa purkki armeijaa rasvoja, koska kaikki ei tarvihe rasvoo, omat mukulat eivät oo tarvinnu ko par kertoo rasvata ja ovat jo kolome ja kaks vuotta vanahoja :) Sitten ku laps syntyy niin pikkuhiljoo alakaa huomoomaan mitä oma mukula tarvihtoo ja mistä se tykkevvää.... Tiina O

kuules..

Vaipat on ehdottomasti tärkein tarvike mitä voi vaan olla, koska jos ei olis vaippoja niin sais olla koko ajan päivystämässä puhtaiden kuteilen kanssa että millonkas se meidän pieni jaska sen yllärin vääntää :D turhake taas on kaik ihime hömpötykset ku mummot tuo pikku lissulle vähä röyhelö mekkoa sun muuta ei niin mukavan tuntoisen näköistä kampetta ja vempainta että vähemmästäki sitä itekki ois niin "söpö ilme" ku kaik vaatteet ahistaa ja puristaa ja toiset taas töllöttää vieressä söpyä ilimettä... nimim. oo itte teletappi

siis ite ainakin koin

siis ite ainakin koin turhaksi hoito pöydän koska vaippa tuli vaihettua milloin sängyllä, sohvalla tai lattialla. yksi itselle kaytännöllisimmistä tavaroista/asioista oli ehkä puhdistuspyyhkeet. niillä sai pyyhkästyä niin pyllyn, naaman ku oman tissinki ennen imetystä ja imetyksen jälkeen. äippä 20v

rölli-dvd

terveisin merska !

rölli-dvdn ihme

kummilapseni perheessä alkaa taianomainen hetki kun rölli-dvd pistetään pyörimään, oli menossa sitten känkkäränkkä tai yliriehuminen niin rauha asettuu maahan tämän myötä! joten tämä on tärkeä=D turhake voisi olla miljoonat samanlaiset lelut, lempparilelu on kuitenkin se tärkein

KILPAAAAILU

Kondomi ettei satu lisää vahinkoja aksulixxx/aki saharinen

Kokemuksella hurrrjalla :)

Voisin väittää että vaipparoskis on aika turhake, kun eikös ne vaipat passaa ihan normiroskistakin hajustamaan? Ja tärkein pakkaus on itse rakkauspakkaus..sitä kantsii availla ihan joka ikinen hetki <3

Kirjoita kommentti

Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

KIRJOITTAJA

Raskaus muuttaa näkökulmaa ja asennetta elämään. Nyt jos koskaan on tärkeää elää terveellisesti, kuntoilla ja muistaa rentoutua, jotta jaksaa pitää huolen uudesta tulokkaasta. Tervetuloa jakamaan ajatuksia raskaudesta, vauva-arjesta, vanhemmuudesta ja hyvinvoinnista äidiksi opettelevan Sonjan kanssa!

- Sonja

UUSIMMAT KIRJOITUKSET

UUSIMMAT KOMMENTIT

Etsi