Studiossa: -

Radiossa soi nyt: -

Finlandia-hiihto takana!


NRJ:llä oli kasassa mahtipontinen joukkue! Jokainen oli maalissa voittaja!

Lauantai oli huikea! NRJ-tiimi starttasi matkansa Helsingistä klo: 6.30 kohti Lahtea ja suurta urheilujuhlaa. NRJ:n päiväjuontajan, Mikon tiimillä oli edessä 50 kilometrin taivallus ja minun joukkueella 32 km tiukkaa maastoa.

Ja tiukkaahan se teki. Tuskan hiki oli herkässä. Räkä poskella painettiin. Neitiydestä ei ollut tietoakaan. Tiimi tsemppasi ja kannusti toinen toistaan. Joukkuehenki oli huipussaan. Ja maaliin päästiin lähes 40 minuuttia paremmalla ajalla kuin viime vuonna!!!


Minua tsemppasi huimaan aikaan Ruotsista paikan päälle kisaamaan saapunut rakas sisko, Tanja.


Maalissa, mitali kaulassa on helppo hymyillä.

Kiitos mahtava tiimi! Kiitos Ski Wax, joka voiteli sukset ennennäkemättömään kuntoon! Kiitos Finlandia-hiihto! Mahtavaa!!!

<3: Tuija

Kommentit

I quite like

Fantastic images, the color and depth of the pictures are breath-taking, they draw you in as though you belong of the composition. my website - http://onlinesmpt200.com

This is a fantastic website

This is a fantastic website and I can not recommend you guys enough. Full of useful resource and great layout very easy on the eyes. Please do keep up this great work... Berita Bola Jadwal Bola Klasemen Liga Inggris

I agree with you. This post

I agree with you. This post is truly inspiring. I like your post and everything you share with us is current and very informative, I want to bookmark the page so I can return here from you that you have done a fantastic job. Agen Sbobet
Tämä kysymys esitetään, jotta lomakkeen automatisoitu käyttö voitaisiin estää.
Kuva CAPTCHA


Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

UUSIMMAT KIRJOITUKSET

Etsi